Scheiding? Conflict? Los het op via mediation van een gecertificeerde mediator.

Gratis spreekuur arbeidsrecht - Van Eerdenburg De Mos advocatuur

Iedere dinsdag zijn werknemers en werkgevers welkom met vragen over arbeidsrecht.

Gratis inloopspreekuur over arbeidsrecht.

Heeft u een vraag over een dreigend of verleend ontslag? Betaalt uw werkgever uw salaris niet correct uit? Komt uw werknemer of werkgever de afspraken en verplichtingen rondom ziekte en re-integratie niet na? Voor antwoord op deze en andere vragen over het arbeidsrecht bent u iedere dinsdag tussen 16.30 uur en 17.30 uur welkom bij Van Eerdenburg De Mos advocatuur & mediation. In dit vrijblijvende en gratis spreekuur kunt u terecht bij onze advocaten arbeidsrecht. Het spreekuur is toegankelijk voor zowel werknemers als werkgevers.

Een afspraak is niet nodig, maar indien u verzekerd wilt zijn van een gesprek, is het maken van een afspraak wel raadzaam. Zo voorkomt u dat u moet wachten. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op: 040 - 82 00 906 of maak gebruik van het contactformulier.

Voor een gesprek tijdens het spreekuur reserveren wij maximaal 30 minuten. Aan de hand van hetgeen u vertelt en eventuele stukken die u meeneemt, beoordelen onze advocaten uw vraag en geven zij u advies. Dit advies is vrijblijvend en kosteloos.

Indien blijkt dat wij u kunnen bijstaan in een vervolgtraject – middels mediation, juridisch advies of een gerechtelijke procedure – en u daar gebruik van wilt maken, maken wij een vervolgafspraak. Daarbij bespreken wij vanzelfsprekend de financiële aspecten met u. Lees hier meer over onze tarieven.

Neem direct contact op met Van Eerdenburg De Mos advocatuur & mediation
Bel voor een afspraak: 040 - 82 00 906